Az igazán édes, gyümölcsös borokat szereted, de már lemondtál róla a kellemetlen tünetek miatt? Tudtad, hogy egy igazán finom bor lehet egyben hisztaminszegény, és meg is adja neked a szokásos borozási élményt, miközben kíméletes az egészségeddel?
A BioWeingut Weiss Gaumenfreude édes fehérborral már nem kell kimaradnod a koccintásokból, mert ez a minőségi, hisztaminszegény vegán biobor minimális eséllyel okoz nemkívánatos tüneteket – köszönhetően a speciális irányított erjesztési eljárásnak. Így a borfogyasztás utáni kellemetlen panaszok többé nem állják útját a boldog pillanatoknak.
Élvezd újra a borok világát, anélkül, hogy aggódnod kellene a másnaposság, fejfájás, különböző bőrtünetek (pirosodás, bőrkiütés), légúti panaszok (orrdugulás, orrfolyás, tüsszögés), gyomorégés vagy emésztési problémák miatt.
Mi jellemzi legjobban a BioWeingut Weiss Gaumenfreude édes fehérbort?
Gyümölcsös ízvilág: Ízvilága hagyományos, hiszen valódi szőlőbor - csak egy kis csavarral az elkészítésében! A Scheurebe édes fehérbor gyümölcsös jegyei minden cseppben ott vannak. Friss, könnyed, illatos, virágos és persze finom. Hidd el, az ízlelőbimbóid értékelni fogják ezt a különleges borélményt!
Ideális hőmérsékleten felszolgálva tökéletes a zamata: 8°C-on kínálva az igazi, optimális ízélményt biztosítja.
Sokoldalú fogyasztás: Legyen szó ázsiai ételekről, tenger gyümölcseiről, halételekről, tésztaételekről vagy édes desszertekről, a BioWeingut Weiss Gaumenfreude mindenhez tökéletesen illik. Előételekhez aparitifként is tökéletes.
Élvezd a borozást újra minden alkalommal!
Évjárat: 2023
Optimális felszolgálási hőmérséklet: 8 °C
Ha minden infot tudni szeretnél:
- Alkoholtartalom 10%
- Savtartalom 5,7 ‰
- Összkén tartalom 113 mg/l
- Cukortartalom 46 g/l
- Hisztamin maradványérték <0,017 mg/l
Szulfitokat tartalmaz.