Hogyan lehet egy természetes eljárással készült bio minőségű bor egyszerre ízletes és kíméletes az érzékeny szervezetedhez?
A bio átállás alatt lévő szőlőből készített Skrabski Sauvignon Blanc 2023 újraértelmezi a borfogyasztás élményét, hiszen alacsony hisztamintartalmával minimalizálja az olyan nemkívánatos tüneteket, mint a bőr- vagy légúti panaszok és a fejfájás, így Te is nyugodtan élvezheted a családi, baráti és romantikus pillanatokat egy pohár finom fehérborral. Nem kell lemondanod a koccintásokról, válaszd a minőséget, a balatoni szőlők egyedi zamatát, kellemetlen mellékhatások nélkül!
A Skrabski Sauvignon Blanc 2023 meghatározó értékei:
Elegancia francia stílusban: E száraz fehérbor bár finom és visszafogott, mégis elegáns, a francia borok stílusát tükrözi.
Gazdag ízvilág: Az egres és a bodza harmonikus keveréke, kis maradékcukorral, tökéletesen kiegészíti az ázsiai ételek ízvilágát, de a zöldfűszeres fogásokhoz és a könnyű húsokhoz is ideális választás. Ha borimádó vagy, akkor feltétlen próbáld ki sós sajtok mellé fogyasztva is - új értelmet ad a Sauvignon zamatának!
Spontán erjesztés: A bor készítése során nem használnak fajélesztőt, így az erjesztés természetesen, spontán, a pincében kialakult saját élesztő- és baktériumkultúra segítségével történik, ami hozzájárul a bor meghatározó és természetes ízvilágához.
Mivel a készítés során nem használnak semmilyen mesterséges vagy állati eredetű adalékanyagot, így a bor természetes íze garantált.
Ne aggódj a hisztamin okozta lehetséges mellékhatások miatt, hiszen ez az egyedi ízvilágú Sauvignon Blanc garantáltan hisztaminszegény!
Ha a hisztaminérzékenység eddig visszatartott a borozástól, a Skrabski Sauvignon Blanc 2023 az a bor, ami miatt újra önfeledten élvezheted a minőségi borok világát!
Ne hagyd ki ezt az egyedülálló élményt! Tedd a kosárba és koccints gondtalanul a legközelebbi összejövetelen!
Évjárat: 2023
Ha minden infot tudni szeretnél:
- Acéltartályban erjesztve
- Alkoholtartalom 13,5%
- Bio átállás alatt lévő szőlőből készült
- pH: 3,16
- Savtartalom: 6,3 g/l
- Hisztamintartalom: 0,027 mg/l
- Maradék cukortartalom: 4,0 g/l
Szulfitokat tartalmaz.