Érdekel, milyen lehet egy olyan bio minőségű bor, amelyik harmonikusan illeszkedik a hisztaminérzékeny életmódodba? Amely adalékanyagok nélkül, természetes erjesztéssel kerül a poharadba?
A bio átállás alatt lévő szőlőből készített Skrabski Rajnai Rizling 2022, nemcsak ízletes, de mivel garantáltan hisztaminszegény is, segít elkerülni a borozás utáni kellemetlen tüneteket, mint például a fejfájás, bőrkiütés vagy légúti panaszok. Ezzel a borral bátran részt vehetsz bármilyen családi vagy baráti összejövetelen, hiszen alacsony hisztamintartalmának köszönhetően minimálisra csökkenti a nemkívánatos reakciók kialakulásának esélyét.
Jól hangzik, ugye?
- Élvezd a germán stílusú, balatoni régióban, bio átállás alatt lévő gazdálkodásban nevelt szőlőből készült fehérbort, ahol az ideális sav-cukor egyensúly biztosítja az érett és komplex ízvilágot. A kisebb mennyiségű palackszám által csak még különlegesebb lesz az általa nyújtott élmény!
- Szőlővirág, citrusok, fehér húsú gyümölcsök, meszes ásványosság. Ilyen a rajnai Balatonudvariban! Kóstolj bele az élénk ízjegyekbe, amelyek igazi frissességet hoznak a borozás élményébe.
- Csak éld át az autentikus rajnai illatot és ízt, amely tökéletes társa lesz a finomabbnál finomabb szalonnának, rákoknak, thai ételeknek, a klasszikus rántott húsnak, de zöldséges fogásoknak is.
- Érezd a bor tiszta és természetes karakterét, amit a pincében, természetes módon kialakult saját élesztőkultúrával és baktériumokkal történt spontán erjesztés garantál. Fajélesztő és mesterséges vagy állati eredetű adalékanyagok hozzáadása nélkül készült mindössze minimális kén hozzáadásával, így biztosítva a bor természetes, balatoni karakterének megőrzését.
Ne aggódj a hisztamin okozta lehetséges mellékhatások miatt, hiszen ez a kivételes ízvilágú fehérbor garantáltan hisztaminszegény!
Ha igazán különleges, tiszta és természetes ízekre vágysz, s a hisztaminérzékenység miatt sem szeretnél aggódni, válaszd a Skrabski Rajnai Rizling 2022-t!
Évjárat: 2022
Ha minden infot tudni szeretnél:
- Acéltartályban erjesztve
- Alkoholtartalom 12%
- Bio átállás alatt lévő szőlőből készült
- pH: 3,12
- Savtartalom: 7,4 g/l
- Hisztamintartalom: < 0,01 mg/l
- Maradék cukortartalom: 7,4 g/l
Szulfitokat tartalmaz.