Ha nem tudod milyen bort válassz egy baráti-családi összejövetelre, s unod már, hogy a borfogyasztás fejfájást és egyéb kellemetlenségeket okoz, akkor most figyelj - mertlhoztuk a Skrabski közkedvelt Irsai Olivérjének gyöngyöző változatát!
A Skrabski Irsai Olivér Gyöngyözőbor 2023 különlegessége egyedi ízvilágán túl abban rejlik, hogy minimális eséllyel okoz hisztaminérzékenységhez köthető tüneteket, így bátran részt vehetsz a bármilyen összejövetelen, baráti koccintáson és különleges pillanatokon anélkül, hogy kellemetlen mellékhatásokkal kellene számolnod.
Ez a száraz fehérbor egyszerre finom, minőségi és kíméletes hozzád!
- Természetes készítési folyamat: A spontán erjesztésnek köszönhetően a bor természetes úton, adalékanyagok és mesterséges élesztők hozzáadás nélkül, bio átállás alatt lévő alapanyagból készül, így biztos lehetsz abban, hogy tiszta és minőségi italt fogyasztasz.
- Hozzáadott szén-dioxiddal: csendes Skrabski Irsai Olivérünk gyöngyöző párja, hozzáadott széndioxiddal. Kóstold meg egy új oldalát a bornak, melynek minden kortya pezsdítő élvezet!
- Hisztaminszegény: Ideális választás hisztaminérzékenyek számára, mivel minimalizálja a fejfájás, bőrtünetek és egyéb kellemetlen hatások esélyét, köszönhetően a speciális laborméréssel igazolt, garantáltan alacsony hisztamintartalomnak.
- Gazdag ízvilág: Gyümölcsös, citrusos jegyeivel ez a bor minden alkalomra tökéletes választás – legyen szó kerti partiról, romantikus vagy ünnepi vacsoráról, vagy akár egy pezsgő buliról.
- Minőségi magyar balatoni bor: Hazai szőlőből, természetes eljárással készült, amely nemcsak finom, de támogatja a magyar borkultúrát is.
- Limitált kiadás: Egyedi, különleges bor, amelyet korlátozott mennyiségben készítenek – egy igazi kincs a borkedvelők számára!
Ha eddig le kellett mondanod a borozás öröméről, a Skrabski Irsai Olivér Gyöngyözőbor 2023 a tökéletes megoldás számodra – élvezd a különleges pillanatokat kompromisszumok nélkül!
Évjárat: 2023
Ha minden infot tudni szeretnél:
- Alkoholtartalom: 10%
- Ajánlott fogyasztási hőmérséklet: 5,00°C
- Cukortartalom: 1,6 g/l
- Savtartalom: 4,8 g/l
- Hisztamintartalom: <0,01 mg/l
Szulfitokat tartalmaz.